Findvej.dk tilbyder alle – private såvel som kommercielle – at linke gratis direkte til enhver adresse fra din egen hjemmeside.

Derfor:

 • Det er gratis
  • Findvej.dk bruger opdateret, offentlig data fra Kort- og Matrikelstyrelsen, samt Google Maps’ tilgængelige kortløsning, i aftale med Google. Du behøver ikke at være bange for, at nogen pludselig vil sende dig en regning.
 • Det er let
  • Bor du på Amagertorv 1? I så fald er adressen www.findvej.dk/Amagertorv1. Det er let at komme i gang, links til adresser er korte nok til at bruge i tryk, og der er endnu flere funktioner, når du har lyst til at linke endnu smartere.
 • Du kan starte uden videre…

  • Du behøver ikke at spørge om lov for at gå i gang. Du kan eksperimentere frit. Og du behøver ikke engang at besøge Findvej.dk, før du opretter et nyt link.
 • … og fortsætte som det lyster dig
  • Du må linke lige så mange gange, du ønsker – også systematisk. Har du en adresseliste over fx dine distributører, ejendomme til salg, klubber eller en intern liste over dine medlemmer, kan du også uden videre lave dynamisk genererede links til Findvej.dk med adressen forudfyldt.
 • De andre har allerede gjort det
  • Der linkes til adresser på Findvej.dk fra over 1.000 forskellige websites. Du kan se en håndfuld af de firmaer, der allerede bruger Findvej på deres sider.

Jeg mener, at det at kunne linke til en adresse bør være lige så naturligt og frit som i øvrigt at linke til andre hjemmesider. At linke til en ekstern ressource er en hjørnesten i World Wide Webs virkemåde.

Kom i gang:

Der er ingen ben i at linke til en adresse på Findvej.dk. Når du har søgt efter en adresse, vil der være et permanent link i resultatet under navnet
Link til denne adresse:

Dette link indsætter du blot på din egen side.

Eksempler på brug:

Kontaktside og sidefod

Din hjemmeside har sandsynligvis en kontaktside, eller eventuelt blot en bundlinje i stil med denne:

Linkeksempel

Når adressen i første omgang er relevant nok at smide på hjemmesiden, er der al grund til at tilføje et link.

Forum, community og nyheder

Skal man aftales at mødes bestemte steder, vil man invitere til fest, åbent hus eller noget helt fjerde, kan man lige så godt hjælpe de besøgende og gøre arbejdet for dem og linke adresser til Findvej.dk. De besøgende vil alligevel skulle slå adresserne op, så hvorfor ikke spare dem for en omgang klipkopiering.

Langt de fleste nyheder og oplevelser har en form for geografisk tilknytning. Udvid din historie ved at lade brugeren få et overblik over skuepladsen.

Lange adresselister

Større hjemmesider rummer ofte medlemsoversigter, liste over distributører eller andre automatiske adresseudtræk:

Hvis listerne indeholder folks egne hjemmesider, vil man naturligvis linke til dem. På samme måde er det naturligt også at lade adresserne linke videre:

.. og alle de andre muligheder…

Som sagt kan du linke frit. Det omfatter også link til satellitbilleder, GPS-koordinater, links til kortet med egen beskrivelse og så fremdeles. Du kan læse mere om de avancerede link-muligheder. Så længe, du ikke lægger Findvej.dk ind i en frame på din egen side, så den fremgår som at være en del af din side, så er der ingen problemer.

Har du behov for mere skræddersyede kortløsninger, kan jeg hjælpe. Læs blandt andet om Smiley-siden, hvor titusindvis af data i listeform præsenteres på en mere spændende måde. Eller kontakt mig og fortæl, hvad du har på hjerte.