Peter BrodersenHej, jeg hedder Peter Brodersen, og jeg står bag Findvej.dk.

Findvej er mit eget projekt, baseret på Google Maps-værktøjer, adresser fra Kort- og Matrikelstyrelsen og løbende data fra Grontmijs IT-afdeling.

Sådan linker du til en bestemt adresse:

Findvej giver mulighed for at linke direkte til en adresse. Det giver mulighed for at e-maile et link til en adresse til venner eller henvise til sin firma-adresse direkte på sin egen hjemmeside. Man tilføjer ganske enkelt blot ens adresse i URL’en, eventuelt med postnummer angivet.

Eksempler:

Der er mange flere måder at linke på. For eksempel med dit firmanavn i linket, eller links direkte til et satellitfoto. Læs mere under de avancerede genveje eller få inspiration til at gøre din eksisterende side mere brugbar.

Du må linke frit direkte til adresser på Findvej, også med dynamisk genererede links. Men undlad at inkludere Findvej-siden i en frame på din egen hjemmeside.

Kontaktinformation:

Jeg vil meget gerne høre dine ideer og forslag. Du er også mere end velkommen til at kommentere på de enkelte blog-indlæg.

Jeg afholder jævnligt foredrag om GIS, dataformidling, geojournalistik og kreativt arbejde med større informationsmængder. Kontaktinformationer på mit etmandsfirma, Korruption, kan findes på: http://korruption.dk/

– Peter Brodersen