Google har fået opdateret luftfotos fra Aerodata International Surveys. Billederne har omtrent et år på bagen og er en forfriskende fornyelse fra de tidligere luftfotos, som typisk var fra 2005-2006.

Der er nye billeder for store dele af Danmark, blandt andet halvdelen af Jylland (omtrent alt på niveau med Aarhus og sydpå), Fyn, Lolland, Falster, Sjælland bortset fra hovedstadsområdet, Bornholm og en god håndfuld småøer.

Nogle byer som fx Aarhus, Vejle, Ikast, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Silkeborg, Sønderborg og Slagelse har dog stadigvæk de gamle luftfotos (hvilket er let at se på disse links) – de billeder er stadigvæk i en bedre opløsning end de nye fotos, hvilket fx kan ses her i Aarhus, hvor bussen nederst, inde de gamle luftfotos, er noget skarpere end bussen øverst til venstre, som er fra de nye billeder. Det betyder også, at vi fortsat kan beundre den væltede lastbil i Aarhus.